Bli med en i en verdensvid bevegelse!

Teltmakerne Tent arbeider med tjener selv penger til livets opphold gjennom jobben de gjør. I den verdensvide bevegelsen av studenter, fagarbeidere og forretningsfolk som bringer evangeliet videre er det likevel behov for gode støttespillere. Dersom du i denne omgang ikke kommer til å reise ut som teltmaker selv, kan du bli med i Tents supporttjeneste. Her er noen måter du kan engasjere deg på:

Tents bønnetjeneste

Som medarbeider i Tents bønnetjeneste får du hvert halvår en folder med informasjon om de teltmakerne Tent følger opp og om Tents arbeid generelt. Ønsker du å følge utsendingene enda tettere, kan du få videresendt informasjon fra teltmakerne etter hvert som de sender den inn. Engasjementet i Tents bønnetjeneste fornyes hvert år. Du kan melde deg på ved å klikke her.

Tent aksjonær

Tent er organisert som et aksjeselskap fordi vi vil jobbe sammen med mennesker som "eier" visjonen om at studenter, fagarbeidere og forretningsfolk kan forkynne Guds frelse for folkeslagene. Du kan bli medeier i Tent gjennom å kjøpe aksjer i selskapet. Aksjene koster 495,- kroner per stykk og du må kjøpe minimum ti aksjer for å bli medeier. Du kan tegne deg for kjøp av aksjer her.

Tent supporter

Tent supportere bidrar med faste gaver til Tents arbeid. Du bestemmer selv hvor ofte du vil gi. Gavene som kommer inn blir brukt til å styrke Tents arbeid med rekruttering, utrustning og oppfølging av teltmakere. Du kan velge om du vil gi øremerket til Tents kursvirksomhet, Tents oppfølging av aktive teltmakere eller der behovet er størst. Du kan melde deg som Tent supporter her.

Tent medarbeider

Tent er konstant på utkikk etter gode medarbeidere som deler selskapets visjon om å nå videre ut med evangeliet. Har du lyst til å bidra med arbeidstid inn i Tent? Bare kryss av at du vil gi arbeidstid til Tent i dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Klikk her for å gå direkte til skjemaet der du kan bekrefte hvordan du vil bidra.