• Har du fått en jobb utenlands og tror dette kan være en dør Gud har åpnet for deg?
  • Ser du for deg at du en gang i fremtiden skal reise for å arbeide, drive forretning eller studere i et annet land?
  • Eller jobber du kanskje allerede utenlands, men klarer ikke helt å se hvordan Gud kan bruke deg der du er?

Uavhengig av hva din situasjon er, vil Tent gjerne ha kontakt med deg. Vi er vant til å veilede og gi råd til mennesker i ulike alder og med forskjellig yrkesbakgrunn. Ønsket vårt er at du skal få en trygg identitet som en Guds ambassadør der du er. I tillegg vil vi gjerne bidra til at du lykkes med de drømmene eller det kallet Gud har gitt deg.

Siden starten i 2000 har Tent fulgt  opp og gitt råd til aktive teltmakere som har vært i tjeneste på alle kontinenter. Under fanen ”Bli med/Hva Tent kan gjøre for deg” finner du mer informasjon om hvordan Tent kan være til hjelp for deg når du forbereder deg til tjeneste, når du er i arbeid utenlands og når du etter hvert eventuelt vender tilbake til den kulturen du har vokst opp i.

Bruk skjemaet til høyre for å ta kontakt med Tent, så får vi en relasjon! Du er hjertelig velkommen inn i fellesskapet av studenter, fagarbeidere og forretningsfolk som vil jobbe for Herren og bringe evangeliet til alle folkeslag!

Har du spørsmål eller ønsker å få kontakt med Tent, kan du fylle ut dette skjemaet. Vi svarer deg så snart vi kan!

<iframe frameborder="0" style="height:500px;width:99%;border:none;" src='https://forms.zohopublic.com/virtualoffice13846/form/Nyhetsbrevnorsk/formperma/UIbCQP21zVQ_iTsnKCw7e6142RH3aeDVvGQM2zGB8DE'></iframe>