Bli med på vinnerlaget!

120 år etter sin oppstart, har The Coca-Cola Company bokstavelig talt nådd hele verden med sine produkter. 2000 år etter at Jesus befalte sine disipler å ta evangeliet til alle folkeslag, er det fortsatt mye som gjenstår. Dette trenger vi nye initiativer! Vi tror at kristne studenter, fagarbeidere og businessfolk vil ha en nøkkelrolle i å fullføre misjonsoppdraget.

Siden år 2000 har TENT jobbet for å "utruste de hellige til tjeneste" (Ef. 4,12) og for å hjelpe og oppmuntre mennesker til å integrere troen i hverdagslive og leve og arbeider for Herren. Nå inviterer vi deg til å bli del av den voksende, verdensvide bevegelsen av kristne som vil dele livet de har i Kristus med sine medstudenter, kollegaer og businesspartnere.

Her er noen steg du kan ta for å finne ut hvordan Gud kan bruke deg på nye måter gjennom dine studier, ditt arbeidssted eller din forretningsvirksomhet:

1. Sett deg inn i hva teltmakertjeneste er

Les artikkelen "Why did Paul Make Tents?". Forfatteren Ruth Siemens var en pioner i den internasjonal teltmakerbevegelsen, og artikkelen gir deg et  godt overblikk av hvordan Gud kan bruke studenter, fagfolk og businessfolk i sin virksomhet.

2. Hold deg oppdatert

TENTs månedlige nyhetsbrev, Intent, holder deg oppdatert på hva Gud gjør gjennom kristne studenter, fagarbeidere og businessfolk. Du kan abonnere på nyhetsbrevet ved å fylle ut skjemaet til høyre. Hvis du i tillegg liker oss på Facebook og følger oss på Twitter, vil du få  oppdateringer så snart noe skjer. Linker til facebooksiden og twitterkontoen vår finner du nederst på siden

3. Kontakt oss

Ønsker du å få kontakt med Tent, kan du fylle ut skjemaet til høyre. Vi svarer deg så snart vi kan. Du trenger ikke vite med sikkerhet at du skal reise ut som teltmaker før du tar kontakt. Vi er vant til å møte folk der de er i tankeprosessen.

Vil du lese mer om teltmakertjeneste og hva Tent kan tilby før du kontkater oss, kan du klikke her.

Har du spørsmål kan du fylle ut dette skjemaet. Vi kontakter deg så snart vi kan.

<iframe frameborder="0" style="height:500px;width:99%;border:none;" src='https://forms.zohopublic.com/virtualoffice13846/form/Nyhetsbrevnorsk/formperma/UIbCQP21zVQ_iTsnKCw7e6142RH3aeDVvGQM2zGB8DE'></iframe>